Page 2 - Ουζερί Ψαροταβέρνα Κάκιας --> Μενού
P. 2

Οι καλοί λογαριασμοί...


                                                                                                              Κάνουν τους καλύτερους φίλους!




                                                                                       Τα περισσότερα προϊόντα που θα γευτείτε στον Κάκια
                                                                          είναι ψαρεμένα στον κόλπο της Σαλαμίνας. Δεν επιλέγουμε προϊόντα εισαγωγής.
                                                                                   Επιλέγουμε να έχουμε μικρό βιολογικό αποτύπωμα τροφής
                                                                                   και επιθυμούμε να είμαστε κομμάτι της κυκλικής οικονομίας               Τα ψάρια, τα μαλάκια και τα οστρακόδερμα
                                                                                                 γύρω από το νησί της Σαλαμίνας.                           είναι όλα φρέσκα, και επομένως ανισοβαρή.
                                                                                                                                                            Συνεπώς, όλα ζυγίζονται και χρεώνονται
                                                                                                                                                                 αντίστοιχα με την τιμή του κιλού.
                                                                                                                                                              Δηλαδή, εσείς μας λέτε τα γραμμάρια
                                                                                             Λόγω των καιρικών συνθηκών,                                     και εμείς διαλέγουμε π.χ. ένα καλαμάρι

                                                                                                 της εποχής, της ημέρας                                   γύρω στα γραμμάρια που μας έχετε ζητήσει.
                                                                                            ακόμα και της ώρας, τα ψάρια,
                                                                                             τα όστρακα, τα οστρακόδερμα,
                                                                                              διαφοροποιούνται συνεχώς.






                                                                                                 Τα μαλάκια, επειδή είναι φρέσκα και τηγανίζονται ολόκληρα στο τηγάνι
                                                                                           και όχι στην φριτέζα, επιλέγουμε να τα τηγανίσουμε με το κόκκαλο - μεμβράνη τους
                                                                                    για να τηγανιστούν καλύτερα. Επίσης, έτσι είστε σίγουροι ότι γεύεστε καλαμάρι και όχι θράψαλο.
                                                                                          Για το λόγο αυτό, ενημερώστε μας αν θέλετε να τα κόψουμε ροδέλα εκ των προτέρων.
                                                                                      Ενίοτε, όταν ο πελάτης θελήσει, επιλέγουμε να αφήσουμε το μελάνι τους στο εσωτερικό τους.

                                                                                                   Το μελάνι, εκτός του ότι προσδίδει μια πιο γλυκιά εύγευστη γεύση,
                                                                                                                      είναι και πάρα πολύ υγιεινό.
   1   2   3   4   5   6   7