Εκλεκτοί συνδυασμοί


Ποιότητα υλικών


Ποικιλία γεύσεων


Μιά φορά κι έναν καιρό στη Σαλαμίνα...

...ένας πολυταξιδεμένος ντόπιος ναυτικός, ο κυρ Βαγγέλης Δημητριάδης ή Μαγκούφης, γυρνώντας από ένα πολύχρονο ταξίδι και λαχταρώντας να δεί τον πρωτότοκο γιό του, στέλνει ένα ψυχοπαίδι του χωριού να τον φωνάξει από το σχολείο.
Αυτό τρέχει αμέσως και χτυπάει την πόρτα της Γ'Δημοτικού. Η αυστηρή δασκάλα ξεπροβάλλει και στην ερώτηση τί ακριβώς θέλει, το ψυχοπαίδι αλαφιασμένο απαντά:
-"Τον Νίκο"
-"Ποιόν απ'όλους;" ξαναρωτά η δασκάλα;
-"Εεεε...τον Νικάκια του κυρ Βαγγέλη του Μαγκούφη καλέ" απαντά σαστισμένο.

Όλα τα παιδιά άρπαξαν την αφορμή και από εκείνη την στιγμή άρχισαν να προσφωνούν περιπαιχτικά τον γιό του κυρ Βαγγέλη, "Νικάκια", ένα προσωνύμιο που έφτασε ώς σήμερα σαν "Κάκιας" πλέον, χάριν συντομίας. Τα χρόνια πέρασαν και ο "Κάκιας", Νίκος Δημητριάδης, δουλεύοντας πάντα κοντά στην θάλασσα και τρέφοντας ιδιαίτερη αγάπη για το ψάρεμα, αποφάσισε να ασχοληθεί με το αντικείμενο αυτό αλλά σε άλλη βάση. Πήρε λοιπόν την απόφαση να ανοίξει ψαροταβέρνα-ουζερί στα πατρικά του, στην Παραλία της Σαλαμίνας, μπροστά στην Σκάλα τη Μεγάλη.

Χρόνια τώρα όλοι οι πελάτες μας, κουλουριώτες και μη, λένε:
"Πάμε στου Κάκια για φρέσκο ψάρι και για μεζέδες θαλασσινούς..."

Aν είστε λοιπόν λάτρης του φρέσκου ελληνικού ψαριού και των παραδοσιακών θαλασσινών μεζέδων, έχουμε ετοιμάσει για εσάς ένα ζεστό και οικείο χώρο στη Σαλαμίνα, όπου σας καλούμε να απολαύσετε μια πανδαισία γεύσεων.
Εμείς βάζουμε τη γεύση, τη φροντίδα και το μεράκι μας. Εσείς βάλτε την όρεξη...